Медицински туризъм


   

За нас - Кондор Медикъл Кеър

   

Condor Medical Care със своя компетентен екип от специалисти в областта на медицината и туризма, имаме за цел да Ви свържем с най-добрите клиники, предлагащи превантивни и лечебни услуги на високо ниво. За нас добрата информираност и опит, е най- сигурният начин да бъде направен правилен избор на лечебно заведение. Клиниките, с които работим са едни от най-добрите в Германия, Австрия, Русия, Израел и Турция. Отношенията, които сме изградили с тях са базирани на лични срещи със завеждащи отделенията доктори, положили многогодишен опит в съответното направление. Бърза реакция, адекватна преценка на основание вече поставена диагноза и възможност за допълнителни изследвания, са част услугите, които предлагаме, за да можете Вие да вземете най- правилното и ефикасно решение за избор на място на медицинска интервенция.

   

Защо да изберете Кондор Медикал Кеър

           

Избора на лечебно заведение, отговарящо на Вашите нужди и изисквания, отнема време и добра информираност. Ние Ви предлагаме:

 • Експертно мнение от различни болници, специализирани в съответното направление
 • Лечение при вече поставена диагноза или провеждане на нови изследвания
 • Превод и легализация на необходимите документи на преференциални цени от фирма партньор
 • Организиране на транспорт, вътрешни трансфери и хотелско настаняване
 • С нас всичко това става бързо и сигурно, независимо дали имате нужда от диагностика, превантивни грижи или лечение. Не се колебайте да се обърнете към нас, независимо дали лечението Ви се извършва в болница, където то бива поето от здравната каса или постъпвате в частна клиника!

     

  Какво трябва да направите?

             

  След като пациентът се обърне към нас и ни информира за своите здравословни проблеми или желание за естетична корекции, трябва да ни предостави всички медицински документи и изследвания, при наличието на такива. Документите биват преведени, след което отправяме запитваме до клиниките, с които работим . След предлагане на една или няколко възможности и конкретни цени, обсъждаме плана за лечение като изборът остава изцяло Ваш. Освен пестенето на време и усилия, взаимоотношения ни с нашите партньори Ви гарантират бърза реакция и спокойствие при всяка една стъпка от постъпването в лечебното заведение до Вашето изписване.При необходимост или желание от страна на пациента, могат да бъдат насрочени допълнителни изследвания във вече избраната болница. Следваща стъпка е провеждането на предварително плануваното лечение. Настаняването и транспорта Ви биват организирани от нас и съобразени с продължителността на болничния Ви престой. Ние ще продължим да следим за състоянието Ви и през периода на възстановяване. Обратната ни връзка с вас и болницата, извършила лечението, е от изключително важност за нас!

             

  Публикувано на 16.06.2019

  Естетична хирургия

  Публикувано на 16.06.2019

  Автоимунни заболявания

  Публикувано на 16.06.2019

  Репродуктивни проблеми

  Публикувано на 16.06.2019

  Ортопедични проблеми

  Публикувано на 16.06.2019

  Редки заболявания

  Публикувано на 16.06.2019

  Очна диагностика и лечение

  Публикувано на 16.06.2019

  Присаждане на коса

  Публикувано на 16.06.2019

  Онкологични заболявания

  Публикувано на 16.06.2019

  Неврологични заболявания

  Меню