Стара Загора, ул. Княз Борис 100, +359 882 889 222, +359 883 60 50 20, office@condorholiday.bg
Начало / Медицински Туризъм / Онкологични заболявания

Онкологични заболявания

Онкологичните центрове, с които Medical Care работи, предоставят услуги за диагностика и лечение на всички видове рак, както и диагностицира хора, подложени на риск от заболяване, взема превантивни мерки и следи за тяхното изпълнение.

Пациентите се преглеждат от специалисти по хирургия, медицинска онкология, радиационна онкология, патология, нуклеарна медицина и биохимия с цел определянето и осигуряването на най-подходящия план за лечение.

Подходите, които се използват при дадено лечение са три – оперативен, медикаментозно лечение (химиотерапия и биологични медикаменти – таргетирани лекарства, хормони и др.) и лъчетерапия. Решението за това, какво ще бъде лечението на даден пациент и каква терапия ще му се приложи, се взема след преглед на документацията на пациента и изясняване на общото му здравословно състояние, локализацията на тумора, вида и стадия на заболяването.

Ние сме твърдо убедени, че новите открития в медицинската технология, комбинирани с опита на хирурзите, са най-доброто решение за пациента.


Абонирайте се за нашия бюлетин

Дайте ни вашето име и e-mail за да ви изпращаме актуалните ни предложения.
Възползвайте се първи да разберете за най-добрите цени и условия за Вашето пътуване

Меню