Стара Загора, ул. Княз Борис 100, +359 882 889 222, +359 883 60 50 20, office@condorholiday.bg
Начало / Медицински Туризъм / Неврологични заболявания

Неврологични заболявания

Неврологичните заболявания засягат централната и периферна нервна система. Понякога те са наследствени, а друг път се дължат на възпалителни процеси в тялото. Ранното диагностициране е изключително важно за ефективното лечение на неврологичните заболявания.
Специалистите от отделенията по неврология диагностицират и лекуват заболявания на централната и периферната нервна система и разстройствата, които ги засягат, включително главоболие, световъртеж, неврологични смущения, инсулт. 
Отделението по неврохирургия диагностицира и лекува заболявания на централната нервна система, гръбначния стълб и периферните нерви. Отделението е специализирано в лечението на тумори на мозъка, мозъчно-съдови лезии, двигателни разстройства, заболявания като менингомиелоцеле, хидроцефалии, церебрални болести и др., които се наблюдават при раждане, както и други болести на детското развитие.

Нашата цел е да предложим на своите пациенти най-модерните диагностични и терапевтични клиники,заедно с първокласно здравно обслужване. Чрез прилагане на най-модерните постижения на медицината в клиниките, с които работим, се стремим не само към лечение, но и към подобряване на качеството на живот на пациентите.

 

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Дайте ни вашето име и e-mail за да ви изпращаме актуалните ни предложения.
Възползвайте се първи да разберете за най-добрите цени и условия за Вашето пътуване

Меню