За нас

Кондор Холидей - Преживей пътуване,което ще запомниш

 

 

            Кондор Холидей ООД е сравнително нова, но бързо развиваща се фирма, в сферата на туризма.
           
Тодор Иванов, основател и мениджър на агенцията, е с дългогодишен опит като управител на един от най-големите туроператори в Италия. По тази причина, още със стъпването си на пазара, „Кондор Холидей“ може да претендира за лидерство/ за лидер на пазар Италия, именно заради тясното сътрудничество с едни от най-големите италиански туроператори и хотелиери.

            За нас качеството на обслужване е основен приоритет. Като екип смятаме, че персоналният контакт с клиентите ни е от изключително значение.

            Ние предлагаме богат и разнообразен избор от екскурзии и круизи до екзотични и предпочитани дестинации като Италия, Испания, Гърция, Франция и др.

            Извън Европа организираме екскурзии и почивки до атрактивни дестинации, като Занзибар, Кабо Верде, Кения, Мексико, Куба, Мавриций, Доменикана, ЮАР, Ямайка и т.н.

            Не на последно място държим да подчертаем, че цените, които предлагаме в Италия са без конкуренция на българския пазар. :)

            За нас е важно да обслужваме клиентите си качествено, но и на достъпни цени!

            Като екип от професионалисти в сферата на туризма, вярваме, че наземното обслужване е от изключително значение, ние знаем от какво се нуждаят клиентите ни, за да бъдат доволни. Стараем се да намираме и да работим с най-добрите екскурзоводи на мястои тези придружаващи групите.

Дестинации

Към настоящия момент „Кондор Холидей“ претендира да бъде водещ туроператор по дестинациите, по които работи, а именно:

  Италия - категорично най-добрите програми и обслужване !

  Екзотика- Занзибар, Кабо Верде, Кения, Мексико, Куба, Мавриций, Доменикана, ЮАР, Ямайка, Тайланд, Япония

  Испания

  Гърция


Основно правило на Кондор Холидей :

Постигане на превъзходство чрез качествено обслужване на клиенти